Het vinden van een geschikte interim-manager vergt een zorgvuldige aanpak. Zoekt u een lijnmanager die uw organisatie of afdeling naar een hoger niveau kan tillen? Betreft het een verandermanager die sturing moet geven aan een veranderings- of implementatietraject? Of gaat het om een projectmanager die een complexe opgave moet begeleiden? Elke opdracht vraagt het juiste type leiderschap en een managementstijl die past bij de cultuur en mentaliteit in uw organisatie.

 

Als manager sta je vaak in het hart van je organisatie. Vanuit die positie houd je het overzicht. Je houdt je bezig met zaken op strategisch niveau, checkt het operationele gedeelte en stuurt ondertussen ook nog mensen of complete teams aan.

 

Ik kan u helpen om te komen tot een substantiële en duurzame bedrijfsgroei in de branche van FireSafety & Security.

Onze samenwerking kan u het volgende opleveren:

  • een sparringpartner die je helpt om beter te reflecteren:
  • verbeterde communicatie op de werkvloer:
  • manieren om medewerkers te inspireren en motiveren:
  • een verhoogde performance van je team:
  • oplossingen voor zaken die je weerhouden het volledige potentieel te benutten – van jezelf én van je organisatie.

 

Door mijn jarenlange ervaring heb ik vele bedrijven en hun medewerkers leren kennen, alsook kennis opgedaan in de wereld van normeringen en certificeringen binnen FireSafety & Security. Door het vervullen van diverse functies, zowel regionaal als landelijk, heb ik een brede kijk gekregen op de borging van kwaliteit. Ik heb hierdoor de expertise die nodig is om complexe, veranderkundige interim opdrachten te vervullen en organisaties in beweging te brengen. Ik kan  continuïteit waarborgen en stabiliteit brengen. Mijn type leiderschap past in een dynamische omgeving die aan veranderingen onderhevig is.

 

Ik ben gemotiveerd om een actieve bijdrage te leveren aan de continuïteit van uw bedrijf en het oplossen van de vraagstukken die er liggen. Daarnaast bezit ik over een flinke dosis realisatiekracht om ambities waar te maken en specifieke doelstellingen te behalen. Met mijn kennis, competenties en ervaring weet ik de juiste oplossingen te vinden voor de complexe vraagstukken bij mijn opdrachtgevers.

 

Quotes

Probeer niet een mens van succes te zijn, maar probeer liever een mens van waarde te zijn. – Albert Einstein

Werken in een professionele organisatie betekend dat je mensen verantwoordelijk maakt. – Jan Rockers