Heeft u de ambitie om in Noord-Oost Nederland uw bedrijf op de kaart te zetten? Wilt u voor de langere termijn uw diensten in die regio uitbreiden? Ontbreekt bij u de kennis en expertise van deze regio? Wilt u in de toekomst de juist gekwalificeerde medewerkers aan u binden en blijven boeien? Dit zijn allerlei vraagstukken die een ondernemer tegenkomt als hij zijn/haar business uit wil breiden in een regio die hij/zij niet kent.

 

Dienstverleners in de installatietechniek streven naar nieuwe groeimogelijkheden, waardoor er een grotere integratie tussen diensten ontstaat. Ze zoeken naar een nieuwe manier van verbinden met klanten en partners. Tegelijkertijd staan kostenbesparende maatregelen en initiatieven voor productiviteitsverbetering voorop. Leiders binnen deze organisaties zijn op zoek naar de juiste balans tussen enerzijds de investering tot verduurzaming en technologische ontwikkelingen en anderzijds het beheer van haar klanten portfolio. In dit gehele speelveld dient men ook nog eens de medewerkers te binden en te boeien. Kortom, het wordt de tegenwoordige directie niet gemakkelijk gemaakt.

Heeft u een dergelijke uitdaging als directie? Met mijn 30 jarige ervaring, oog voor de toekomst en mijn persoonlijke aanpak, help ik u op de goede weg. Ik kan voor u vanuit directievoering dit oppakken. Dit doe ik op een wijze die bij u past. Met mijn kennis en expertise van de markt in deze regio weet ik hoe je je hierin kunt bewegen en  kunt verbinden, om dit een succes te laten worden.

 

Quotes

Never let a good crisis go to waste. -  Winston Churchill

Management is about persuading people to do things they do not want to do, while leaderschip is about inspiring people to do things they never thought they could. – Steve Jobs